12 Mart 2010 Cuma

Aşk-ı Memnu 65. Bölüm

Aşk-ı Memnu 65. Bölüm dizisi izle, Aşk-ı Memnu 65. Bölüm seyret, Aşk-ı Memnu 65. Bölüm full izle, Aşk-ı Memnu 65. Bölüm yeni bölüm izle

Aşk-ı Memnu 65. Bölüm izle seyret online full canlı indirmeden hd tek parça yeni son bölüm özeti tanıtımı fragmanı konusu izle seyret
Nihal’le Behlül nişan kutlamalarına, arkadaşlarıyla birlikte devam etmek üzere dışarı çıkarlar. Nihal mutluluğun keyfini sürerken, Bihter’in öfkesi köşkte gecenin rengini değiştirir. Adnan Bey, Bihter’in hırçınlığının Peyker’le arasındaki tatsızlıktan kaynaklandığı düşünmektedir. Adnan Bey’in, iki kardeşin arasındaki huzursuzluğun sebebini öğrenmek istemesiyle Bihter iyice köşeye sıkışır.
Gece sonunda Nihal’in Behlül’le yakınlaşmak istemesine tanık olan Bihter’in canı çok yanmaktadır.
Tutku ve özlem, Behlül ve Bihter’in tüm tehlikeleri göze almalarına neden olur. İkisi de acı içinde bu aşktan kaçamayacaklarını anlarlar. Bihter, Behlül’e Nihal’den mümkün olduğu kadar uzak durması için baskı yapmaya başlar. Behlül için olayları akışına bırakmaktan başka çare yoktur.
Nihal istediğine kavuşmuş olduğu halde, bir şeylerin eksikliğini hissetmektedir. Behlül’ün ona gerçek bir nişanlı gibi davranmadığının fakındadır. Endişelerini paylaştığı Matmazel’in Behlül’le ilgili şüpheleri giderek artmakta, Beşir’in tavrı da onun bu düşüncelerini desteklemektedir.
Firdevs Hanım’ın dikkati her ne kadar, kendisini yemeğe davet eden Çetin Özder’e yönelirse de, yine de Bihter’i göz hapsinde bulundurmaya devam eder. Nihal’in Behlül’le birlikte aldıklarını söyleyerek açıkladığı karar, Bihter için yeni bir darbe olur. Behlül’den hesap sormak için attığı her adım tutku ateşini yeniden yakmaktadır. Bu arada Ziyagil Ailesi’yle uğraşmaya devam eden Hilmi Önal, giderek daha çok tehlike yaratmaya başlar. Nihat’ın babası adına, Adnan Bey’den özür dilemek için yaptığı hamle, olayların akışını hiç beklenmedik bir yönde değiştirecektir.

Aşk-ı Memnu 65. Bölüm izle Aşk-ı Memnu 65. Bölüm izle

Hiç yorum yok: